Automatische herhaalservice

De DiemerApotheek heeft, in samenwerking met de huisartsen, een automatische herhaalservice voor uw chronische medicatie.

Werkwijze voor het automatisch herhalen van geneesmiddelen:

1.    Bericht wanneer uw medicatie klaar staat

U ontvangt van ons een e-mailbericht op het moment dat de geneesmiddelen klaar staan in de apotheek. Dit is als u nog voor ongeveer 3 weken geneesmiddelen in huis heeft. Hierdoor zit u nooit zonder uw medicatie!

2.    Overzicht geneesmiddelen

Een overzicht van al uw medicatie, ook de in gebruik zijnde niet chronische geneesmiddelen, kunt u altijd bij ons in de apotheek afhalen.

 

3.    Wijzigingen

Is er een wijziging in uw geneesmiddelgebruik of is een geneesmiddel gestopt? Zorg ervoor dat dit door uw (huis)arts aan de apotheek wordt doorgegven. In overleg met u passen wij dan de te leveren geneesmiddelen in onze herhaalservice aan.

4.    Geneesmiddelen lopen niet gelijk of te veel in huis?

Heeft u veel meer voorraad van de geneesmiddelen in huis of lopen de geneesmiddelen qua voorraad erg uit elkaar, neem dan contact op met uw apotheek. Wij zorgen ervoor dat de geneesmiddelen weer gelijk lopen en dat u niet te veel voorraad in huis heeft.

Maakt u nog geen gebruik van deze service en heeft u ook interesse in het automatisch herhalen van uw chronische geneesmiddelen, stuur dan een e-mail naar uw vestiging van de DiemerApotheek.

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt en zonder wachttijd.

Top