Bezorgservice

"Even langs de apotheek" klinkt gemakkelijker dan het soms is. DiemerApotheek heeft daarom een Bezorg-service. Alleen als u, of familie / bekenden, niet in de gelegenheid bent om uw medicijnen af te halen is het mogelijk om het thuis te laten bezorgen. Bijvoorbeeld omdat u ziek bent of slecht ter been.  
 

Hoe doet u dat?

U laat ons even weten dat u uw medicijnen graag wilt laten bezorgen. Vraag aan uw (huis)arts of ze dit op het recept wilden vermelden. Het recept wordt over het algemeen direct naar ons doorgestuurd door uw huisarts. Heeft u het recept zelf in huis, dan kunt u het recept afgeven aan de bezorger.

Waar en wanneer

DiemerApotheek bezorgt in een uitgebreid postcodegebied, te weten 1111, 1112, 1113, 1115, 1097 en deels 1098 (vanaf Diemen tot aan de Kruislaan). Er wordt in principe bezorgd tussen 16.00 en 18.00 uur. Op drukke dagen lopen de leveringen wel eens uit en kan het bij uitzondering voorkomen dat we tot 20.00 bezorgen. In overleg en als de bestelling het toelaat, kunnen we uw bestelling ook in de brievenbus bezorgen. We kunnen geen specifieke bezorgtijden met u afspeken. De bezorgtijd is afhankelijk van de meest efficiënte route voor onze bezorgers.

Alleen voor medicijnen?

De bezorgservice geldt niet alleen voor geneesmiddelen op recept. Zaken waarvoor u normaal terecht kunt in onze apotheek bezorgen wij ook thuis. Denk aan zelfmedicatie (voorgeschreven op recept), speciale bestellingen en bijvoorbeeld kunst- en hulpmiddelen zoals incontinentiemateriaal, testmateriaal voor suikerpatiënten etc. Laten bezorgen is natuurlijk ook een optie als de bestelling van de apotheek gewoon te groot is om zelf mee te nemen.

Vragen over de bestelling

Heeft u vragen over de bezorging, belt u dan met uw apotheek. Voor alle andere vragen, kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met uw DiemerApotheek.

DiemerApotheek Bezorg-service

  • Gratis bezorgservice
  • Uitgebreid bezorggebied
  • Bestellen via e-mail of telefoon
  • Informatie over bestelde medicatie
  • Voor alle apotheekproducten op recept

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt en zonder wachttijd.

Top