Farmazorg

Neemt U dagelijks meerdere tabletten en/of capsules in? Dit betekent dat u elke dag de tabletten of capsules uit de strip moet drukken of uit een potje moet halen. Dit kan soms lastig zijn. Ook is het niet altijd eenvoudig om alle medicijnen uit elkaar te houden. Tot nu toe was een oplossing om elke week zelf een medicijndoos te (laten) vullen om zo te voorkomen dat u medicijnen vergeet in te nemen. Dit kan echter aardig wat tijd in beslag nemen, zeker als u moeite heeft met het openen van sommige medicijnverpakkingen.

Wij hebben de oplossing

Vanaf nu heeft de DiemerApotheek de oplossing voor u. Wij kunnen voor u de medicijnen die u slikt in zakjes verpakken. Voor ieder moment van de dag, dat u één of meerdere medicijnen slikt, is een apart zakje met daarin alle geneesmiddelen die u op dat moment in moet nemen.


Op ieder zakje staat naast uw naam, de datum en tijd waarop u de geneesmiddelen in moet nemen ook welke medicijnen erin zitten en de hoeveelheid van elk medicijn. Verder staat beschreven hoe de middelen in het zakje eruit zien.

Deze zakjes krijgt u geleverd op een rol. Deze kunnen we u per vier weken aanbieden.

 

De zakjes zitten, in de juiste volgorde van moment van gebruik, op een rol. Per keer dat de geneesmiddelen ingenomen worden, kan een zakje van de rol gescheurd worden.

 

 

Vele voordelen

Deze service biedt u veel voordelen. Hieronder de belangrijkste op een rijtje:

Elk moment dat u middelen moet slikken een apart zakje.
Hierdoor gebruikt u dus niet te weinig, maar ook niet te veel.
Geen moeite meer met het uitdrukken en uithalen van geneesmiddelen uit strips of potjes.
Wanneer uw rol bijna op is, zorgen wij dat er op tijd weer een nieuwe rol voor u klaar is.
U heeft nooit te veel medicijnen in huis die later eventueel vernietigd moeten worden. Dit bespaart u en de zorgverzekeraar geld.

Gratis houder

Het kan voorkomen dat sommige geneesmiddelen die u moet gebruiken niet in de zakjes verpakt kunnen worden. Ook in dit geval zorgen wij ervoor dat al uw medicatie klopt en dat u er duidelijk over geïnformeerd wordt.

De rol die u ontvangt kunt u plaatsen in deze doorzichtige, van kunststof gemaakte Sybox. Deze ontvangt u gratis van ons.

Kortom een veilige en eenvoudige manier om uw geneesmiddelen juist in te nemen. Heeft u belangstelling voor deze service of vragen? Neem dan contact op met de DiemerApotheek.

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt en zonder wachttijd.

Top