Inschrijven  |  Wijzig gegevens  |  Afhalen 24/7  |  Inloopspreekuur  |  Contact
AUTOMATISCHE HERHAALSERVICE
Vanaf 10 april 2017 werkt de apotheek met een nieuwe automatische herhaalservice.

Hierdoor is de werkwijze van deze service veranderd.
Werkwijze voor het automatisch herhalen van geneesmiddelen:

1.    Bericht wanneer uw medicatie klaar staat
U ontvangt van ons een e-mailbericht op het moment dat de geneesmiddelen klaar staan in de apotheek. Dit is als u nog voor ongeveer 10 dagen geneesmiddelen in huis heeft.

2.    Overzicht geneesmiddelen
U ontvang een overzicht van de geneesmiddelen die voor u klaar gemaakt zijn. Dit zijn de geneesmiddelen, waarvan wij kunnen berekenen dat zij op zijn of waarvan wij met u afspraken gemaakt hebben dat deze 3 maandelijks geleverd worden.

3.    Aanvraag overige geneesmiddelen
Daarnaast kan het zijn dat u bijvoorbeeld een zalf of creme gebruikt of geneesmiddelen niet elke dag gebruikt. Wanneer deze geneesmiddelen bijna op zijn en u nieuwe nodig heeft, kunt u een e-mail sturen naar: diemennoord@ezorg.nl met het verzoek om deze geneesmiddelen klaar te maken.

4.    Wijzigingen
Is er een wijziging in uw geneesmiddelgebruik of is een geneesmiddel gestopt? Geef dit dan meteen door via diemennoord@ezorg.nl of neem contact op met de apotheek.

5.    Geneesmiddelen lopen niet gelijk of te veel in huis?
Heeft u veel meer voorraad van de geneesmiddelen in huis of lopen de geneesmiddelen qua voorraad erg uit elkaar, neem dan contact op met de apotheek. Wij zorgen ervoor dat de geneesmiddelen weer gelijk lopen en dat u niet te veel voorraad in huis heeft.

Maakt u nog geen gebruik van deze service en heeft u ook interesse in het automatisch herhalen van uw geneesmiddelen stuur dan een e-mail naar diemennoord@ezorg.nl

Bestel nu makkelijk uw geneesmiddelen via internet.

Lees verder >
 
Voor spoedrecepten buiten onze openingstijden.

Lees verder >